Snart er det jul i stua…

 Jula nærmer seg med stormskritt, og det er en travel tid.  Vi har vel ikke tid til å tenke på beina våre akkurat nå.  De er i stadig aktivitet, og det hjelper mot alle plager.  Ute har snøen lavet ned her jeg bor.  Vinterkulden kom tidlig i november og har holdt seg. Egentlig er det godt med en skikkelig vinter uten mildværet og glatta.  Det er nesten så en har lyst til å ta seg en skitur ut i den vakre naturen.  Jula er jo ganske kort i år, men noen av oss har vel noen fridager å ta.  Jeg anbefaler alle å bruke dem godt. Ut på tur  – aldri sur!  Maten er jo noe av det vi satser mest på i jula, men husk det lønner seg å mosjonere litt(for å få enda mere lyst på mat)

Dette skal ikke være noen moralpreken.  Jeg gleder meg selv til store måltider med familie og venner. Jeg ønsker også at de iblant oss som ikke har det så bra, skal få en hyggelig jul – la oss dele på overfloden.

En GOD JUL ønskes til alle våre medlemmer, og også til alle andre som er inne på siden til Foreningen rastløse bein. Håper vi alle får et  GODT NYTT ÅR.

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.