RLS-treff i Trondheim 20.november 2010

Da er RLS treffet i Trondheim 20/11. historie.

Leder for Foreningen Britt Berntsen ønsket velkommen og fortalte om sine  egne opplevelser av å leve med RLS fra tidlig ungdom. Videre orienterte hun om starten av foreninge ved Grete Ollila og frem til dagens forening.

 Vi hadde et interessant foredrag av Sten Sevborn hvor han fortalte om egne erfaringer og medisinske dokumentasjoner om RLS. Jeg snakket med endel av deltagerne og de fortalte de hadde lært mye nytt, både om medisinering og om hvordan man skal takle å leve med RLS.

Etter kaffepause hadde Fysioterapaut Kjetil Nord-Varhaug et foredrag om alternativ behandling av RLS.  Han snakket om personlige synspunkter om hva som kunne være årsaken til lidelsen. Han hadde ikke noen direkte løsning på vårt problem, men interessante teorier.

Sten Sevborn solgte boken RLS 2009 som han har skrevet sammen med Angelika Alsfaaser og Jan Ulfberg.  Den inneholder det nyeste om RLS og er en flott bok, hvor man finner det meste. Vi har en del eksemplarer til salgs. Interesserte kan henvende seg til Foreningen å kjøpe for kr. 150,- pr. stk.  Boken er på svensk, men er lett å forstå.  Da takker vi for oppmøtet i Trondheim.

Dine data er trygge hos oss. Vi samler kun brukeropplysninger som er nødvendige for å gi deg en god tjeneste.